2015. november 18., szerda

egyet előre, kettőt hátra

Én alapvetően egy racionális ember vagyok, szeretem az egyszerű, szemmel látható, ésszel felfogható dolgokat. Tisztelem, vagy legalábbis igyekszem elfogadni másik hitét, szemléletét, de ha rólam van szó, akkor kijelenthetem, hogy nagyon is igaz rám, hiszem ha látom, sőt ha lehet, meg is fognám. Egyetlen pontban sántít az önjellemzésem, hogy a végsőkig képes vagyok hinni az emberi jóságban, és ettől az élet igen nagy pofonjai sem képesek eltántorítani, pedig azért jut belőlük bőven.
Pont emiatt a földhözragadtságom miatt utálom rettenetesen, hogy kiválóak a megérzéseim, sokszor igyekszem magamnak hazudni, győzködöm magam, de nem úgy lesz, egészen biztosan másképp fog történni, jó az úgy, stb. 
Tényleg kifejezetten utálom, hogy szinte mindig igazam van, és azt meg pláne, hogy megint bejött a francos megérzésem, hogy ez a ciszta nem szokványos, ebből még baj lesz.
Múlt hét pénteken voltam kontrollon (haha, péntek 13), és az a dög még mindig jóízűen a testemben pöffeszkedett, és bizony le kellett vonni a szomorú következtetést, endometriózisom lett a stimulációktól. 
Két hónap haladékot kaptam, ha nem reagál a gyógyszeres kezelésre, akkor ebből műtét lesz. Ez így nem maradhat, fájdalmaim is vannak, meg hát kukába azzal, ami nem oda való, nyilván ettől függetlenül rettegek az egésztől, hiszen a fafejűségem azt is diktálja, ha valamibe belepiszkálnak, az már sosem lesz ugyanolyan. 
Egyszerűen el sem hiszem, nekem már tényleg sosem születhet gyerekem?

7 megjegyzés:

 1. Jaj Mici! De lesz:) Pont a héten kaptam a hírt, hogy a barátnőm, akinek szintén endometriózisa van/volt, most babát vár, miután megműtötték. Persze nem rögtön és még csak pér hetes, de összejöhet. Én nagyon szorítok neked. Ölelés <3

  VálaszTörlés
 2. Köszi Csigusz, jól esik, hogy drukkolsz! <3

  VálaszTörlés
 3. Oké, hogy én több emberrel találkozom mindenféle nőgyógyászati problémával, szóval nem az átlagember statisztikájával rendelkezem, de egy csomó endós lánynak lett babája ;) Olyan is, aki endós ÉS sokkal idősebb nálad. Szóval nem reménytelen ám a helyzet ;)

  VálaszTörlés
 4. Sok kitartást neked! Nagyon szurkolok, mert olyan ritka normális nőnek tűnsz, hogy muszáj gyereket nevelned. :)

  VálaszTörlés
 5. Ahol én szültem ott is foglalkoznak külön az endometriózissal és sok nőnek lett a műtét után babája! Minden rendben lesz!

  VálaszTörlés