2015. november 4., szerda

ne szomorkodj, lehet még sokkal rosszabb is

Az október nekem munka szempontjából a legnehezebb hónap, nőként alapvetően nehéz helytállni ebben a férfias szakmában, de amikor úgy kell hatékonyan irányítani negyven-ötven embert, hogy a létszám hetven százalékának minden munkafolyamat új, na az igazán embert próbáló. 
Úgy vártam már a múlt hét végét, hogy arra szavak sincsenek, tervezgettem, hogy milyen jó lesz megpihenni, micsoda klassz dolgokat fogok csinálni, semmi másra nem kell majd koncentrálnom, mint a pihenésre.
Aha, az elmúlt néhány nap mérlege:

 • egy kurva nagy ciszta a jobb petefészkemben,
 • apa szintet lépett az ivásban, tagad és tahó, legkésőbb januárban ebből megint addiktológia lesz,
 • és ma kiderült, hogy anyának megint bőrrákja van.
Most már azért jöhetnének azok a jó dolgok is, amiket annyira vártam. Picsábamár.

A hét egyetlen mosolyfakasztója:


Csá, esetleg volna még abból a tegnapi kekszből?

16 megjegyzés:

 1. Így ismeretlenül is szeretnék küldeni egy nagy ölelést!

  VálaszTörlés
 2. :( sajnálom... fel a fejjel. és ezek a te hatáskörödön kívül vannak, ha fejre állsz sem tudsz rajtuk te változtatni, talán ha ezt el tudod fogadni, az úgy könnyebb.
  a puli űbercuki!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Ilonka, igyekszem megfogadni a tanácsod, így kellene csinálnom, iszonyat sokat szorongok olyan dolgokon, amin nem tudok változtatni.

   Törlés
 3. Jaj Mici! remélem tényleg jön már a "valami jó" is. Tesódról nem írsz, akkor vele viszont minden rendben, ugye?! A kutya pedig übercuki, de biztosan a cica is mosolyra fakasztott:) ölelés

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos nem tudom azt mondani, hogy minden rendben vele, még mindig nagyon püffedt a műtéti heg, ami érthetően aggasztja. Az eredmény meg még várat magára, le van állítva a ciklusa, ha letelik a fél év, akkor leszünk okosabbak.

   Törlés
  2. nem tudom, mint jelent tesód esetében a "püffedt", de ha megnyugtatná egy picit, akkor az én tapasztalatom szerint az enyém, legalább fél évig nagyon "frissnek" tűnt, és két-három év volt, mire a pirosasból inkább fehéresre váltott. pedig jó a sebgyógyulásom, és 16 voltam, tehát még könnyebben is regenerálódtam. szerintem tök normális a folyamat, de természetes, hogy aggasztja. jó egészséget ismét neki, neked pedig csak a legjobbakat!

   Törlés
  3. Igazából én is ezzel nyugtatom, de az előzmények miatt érthető, hogy árgus szemekkel figyeli magát. Mondjuk nem is egészen alaptalanul, a múltkor lett egy csomószerű valami a hegen, ami kifakadt (bocs a részletességért), és némi gennyes trutyi jött belőle. Mondtam neki, hogy azért ennek járjon utána, remélem már megtette.

   Törlés
 4. Bassza meg. :-( De egyszer tuti lesz jobb. Muszáj.

  VálaszTörlés
 5. Nagy ölelést küldök drága Mici! Nagyon szorítok, és bízom benne, hogy jó dolgok jönnek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Dorka, remélem nálatok is minden rendbe jön!

   Törlés
 6. Ha segít még egy virtuális ölelès, akkor én is csatlakozom. Remélem, rendbe jönnek a dolgok!

  VálaszTörlés