2015. december 11., péntek

btx - tapasztalatok

Ezzel a bejegyzéssel adós maradtam azoknak, akiket érdekelt a téma, hát most úgy döntöttem, hogy kitöltöm a tátongó űrt.
Először is le kell szögeznem, ez egy erősen elfogult vélemény lesz, én ugyanis minden percét imádtam ennek az állapotnak. Imádtam a kipihent arcomat, azt, hogy sziával köszöntek az üzletekben, biztos bolondnak is néztek, mert mindig kacagva köszöntem vissza. Negatív tapasztalatom nem volt, de ez gondolom egyénenként változó, a cuki doki figyelmeztetett, hogy minden jelet komolyan kell venni, ezért csak óvatosan, járjatok utána, ha vállalkoznátok rá.
Néhány helyet leszámítva, szinte mindenhol 4-6 hónapot ígérnek, ez bizony egy ordas nagy kamu. Nekem az orvosom maximum három hónapot ígért, ami hellyel-közzel igaz is, két hónapig volt szép, és a harmadik hónap végére szívódott fel teljesen az arcomból.
Nem lett utána jobb, sem rosszabb, teljesen ugyanolyan lett. A kezelés óta eltelt már öt hónap, ugyanúgy nézek ki, mint előtte, tehát azt gondolom, hogy kijelenthetem, kárt nekem nem okozott. Igazából azért is vártam ennyit, mert nekem írhat akárki akármit, én látni, tapasztalni akarom, hogy tényleg mi az igazság. Nyilván ezek rövidtávú eredmények, a jövőbe nem láthatok, de nem is nagyon érdekel, annyi mindenen lehet aggódni, ezen pont nem fogok.
És hogy mit kapok magamtól karácsonyra? Szerintem már tudjátok.
2 megjegyzés:

  1. Szia! Meg tudod adni, hogy hol csinálták neked?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Persze, írj egy emailt a vackor.mici@gmail.com -ra. és megírom. Nagyon elégedett vagyok, jó szívvel ajánlom, a második még az elsőnél is sokkal szebb lett.

      Törlés