2015. december 16., szerda

"Énkincseketnemadhatom"

Ha magamnak nem is mondok újdonságot, de nektek talán igen, én vagyok az az ember, aki az utolsó utáni pillanatban veszi meg az ajándékokat. Régebben idegeskedtem rajta, idén viszont már nem is érdekel, lesz ami lesz, majd kérek anyától Xanaxot a bevetés előtt.
Erről jutott eszembe, hogy ahogy öregszik az ember, úgy nő az esélye annak, hogy valami igazán gázos ajándékba fusson bele az ünnepek idején, mert hiába is mondom, hogy nem kell semmi inkább adják ide az árát, mindig van legalább egy ember, aki nem bír a kreativitásának parancsolni.
Nálam a full gáz kategóriában holtverseny van, az egyik ajándék egy üvegtömbbe lézerrel bemart delfin volt, ami egy gombnyomásra az állványán forgott és különböző színekben világított (ezt egy pasitól kaptam, akivel jártam is(!), ne is beszéljünk róla), a másik egy hajót ábrázoló óra, ami óránként a Titanic betétdalát játszotta egy űrrepülőt megszégyenítő hangerővel. 
És nektek? Kaptatok már hasonlóan szép és praktikus ajándékot?7 megjegyzés:

 1. Ez a kép :D

  A legszebb ajándék? Egy pasim az évfordulós vacsira elhozta a húgát.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Biztos tudatosítani akarta benned, hogy már családtag vagy. :D

   Törlés
 2. De jó ez a macska :D
  Nekem egyik "legjobb" ajándékom az egy szakítás volt, születésnapomra...

  VálaszTörlés
 3. Pedig azt hittem az én műanyag pöttyökből fröccsöntött, 5-féle színben világító Mikulásomat, aminek egyébként durván hóember teste van, nehéz lesz überelni.De a delfin sokkal menőbb:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Úristen, a műanyag pöttyökből fröccsöntött, 5 színben világítós izé nekem is megvolt. Bár én szentül meg voltam róla győződve, hogy hóember. :)

   Törlés
  2. Lám-lám, kicsi a világ, a jó ízlés pedig határtalan. :)

   Törlés