2016. március 8., kedd

ahétvégéről

Március 4., történelmi mélypont a magamról alkotott képben, ez az a dátum, amikor elengedtem a megfogalmazást miszerint nekem igazi paraszt belem van, ami mindent bír. Hát nem bír.
Meló után elmentem a "kis boltba" (mindenkinek van egy kis boltja, tudjátok, ahová bármikor el lehet csoszogni, közel van és méregdrága), ahol ellenállhatatlan vágyat éreztem arra, abált, piros paprikázott malacfület(!) vegyek. Nem is értem mi ért el, normál esetben a malachúst sem szeretem, de ott, a pult előtt állva úgy éreztem, hogy nem élhetek nélküle. 
Hazamentem, Vackor még mondta is, hogy kiscica, ebből baj lesz, de én nyomtam a ki ha én nem-et, és jól bezabáltam anyukám savanyúságával. Tök nyugodtan pöffeszkedtem utána, lám, lám, micsoda szuper bél ez, semmi baj, húsz deka vasszöget is el lehetne majszolni, meg sem kottyanna. Aha.
Délután aztán a lelkem is kirókáztam, szerintem még azt is kihánytam, amit csak szándékoztam enni, elég sokáig vezetgettem a porcelán buszt fetrengve az önsajnálatban. Estére jobban lettem, el is határoztam, hogy magamat kímélendő, csinálok egy jó kis gyümölcssalátát. Ja.
A kivi, amit a saliba tettem, olyan durva allergiás reakciót váltott ki nálam, hogy a torkom teljesen feldagadt, alig kaptam levegőt, taknyom-nyálam egyben volt, már ami kifért, el is képzeltem, hogy mire Vackor hazaér a macska már a kihűlt hullámon alszik összegömbölyödve. Megittam két adag kalciumot, amitől kicsit jobb lett, addigra Vackor is hazaért, vitt volna az ügyeletre, de akkor már éreztem, hogy megmaradok, reggelre jobban is lettem, de azért elég ijesztő volt, sosem hittem volna, hogy ilyesmi velem is megtörténhet.
Kis szar vagyok, nem való nekem más, csak a fényevés, az is csak szigorúan hat óráig.Ui.: ma reggelire megettem egy doboz Raffaellot, egy csokis pudingot, és egy zacskó Fornettit (csak meg ne találjon Mike trollja), kicsit hánynom kell, valaki pofozzon meg, köszönöm.

3 megjegyzés:

 1. én múltkor két kanál mogyoróvajtól készültem ki teljesen, úgyhogy szerintem teljesen jó vagy :D
  A trollomnak meg mindjárt szólok is :D

  VálaszTörlés
 2. A felnőtt létnek pont az az értelme, hogy ehetsz reggelire sütit es/vagy chipset. Nem en jöttem ra, de nagyon igaz.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt én is imádom, anyukám nagyon szigorú volt gyerekkoromban, nem is mertem ilyesmit csinálni, míg el nem költöztem.

   Törlés