2016. április 4., hétfő

fszm

Igazából egy csomószor nekifogtam annak, hogy írjak, de mire valami jóról tudtam volna írni, mindig történt valami szar, ami elvette a kedvem a meséléstől.
Mindenesetre a véleményem csak erősödött abban a tekintetben, hogy az állatorvosok százszor különbek az embereket gyógyítóknál, mert legalább ők úgy kísérleteznek a betegeikkel, hogy azok nem tudják elmondani, hogy mit éreznek, mi is a panaszuk, mégis egy csomószor igen helytálló a diagnózisuk.
Nem is az a baj, hogy az utóbbi fél évben az autóm árát odahordtam, mert leszarom, az egészségemnél nincs fontosabb, de hogy egy olyan szarházi bandának, aki csak a markát tartja, és a vállát vonogatja, az már mindennek a teteje.
Én azt akartam, hogy ha már meg kell műteni, akkor azért műtsenek meg, mert konkrét bajom van, és megvan rá a megoldás, ehhez képest azért fognak megműteni, hogy kiderüljön, mitől vagyok ennyire beteg.
Hát nektek bizony a kurva anyátok.

(Itt, zárójelben elnézést kérhetnék azoktól az orvosoktól akik nem ilyenek, nem pénzéhesek, vagy van lelkiismeretük, de nincs kedvem.)
(Update: Oké, vannak kedves, empatikus orvosok is, akik tényleg úgy fogják fel, hogy a másokon való segítés az életcéljuk. De akkor is grrrr.)


8 megjegyzés:

 1. Jaj, úgy sajnálom, de legalább derüljön ki, mi a baj!

  VálaszTörlés
 2. Oh Draga, nincs masik orvos, masik varos, masik velemeny? Tudom (gondolom) hogy mennyire tele lehet a cipod vele, de megiscsak jobb inakbb egy masikkal is hercehurcazni mint igy egy mutet, nem? Persze, lehet nem latok bele igazan :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Már körbe jártam, és belenyugodtam, igyekszem arra gondolni, hogy csak pozitív hozadéka lehet ennek a műtétnek.

   Törlés
 3. :(. Sajnalom.
  Nem ertek hozza, de nem arrol van szo h korulneznek odabenn h ne az legyen h meg 20fele gyogyszer, beavatkozas, terapia, ami inkabb lovoldozes agyuval verebre?
  Gondolom laparoszkopos mutetrol van szo...
  Kitartast!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Persze, a józan eszemmel fel is fogom, csak tudod a tesóm műtétje elég mély nyomot hagyott bennem, de bebeszéltem magamnak, hogy annyira jól fog sikerülni a műtét, hogy már a kaáliba sem kell menni, mert mindent megszerelnek.

   Törlés
  2. Jajj a tesod, tenyleg :(!
   Remelem nalad minden jol alakul majd. Drukkolok.

   Törlés
  3. Köszönöm, jól esik a bátorítás! <3

   Törlés