2016. április 28., csütörtök

helyzet

Egy hónap múlva ilyenkor már remélhetőleg (mert azt ugye az ember lánya csak remélheti, hogy minden rendben lesz) izgatottan fészkelődök, hogy megkapjam a zárójelentésemet, és végre mehessek haza a kórházból.
Egy hónap még, el sem hiszem.
Idén már hatféle antibiotikumot szedtem, és legalább ugyanennyi féle fájdalomcsillapítót, különböző erősséggel, és hát nyilván a helyzet semmit sem javult. Annyira tönkrementek a mindenféle nyálkahártyáim és flóráim, ezt inkább nem is részletezném ki, hogy bár most sem vagyok jól, de nem vagyok hajlandó gyógyszert szedni addig, míg nem fetrengek a földön. A természetes vonalat próbálgatom, amiben sajnos nem hiszek, de a semmitől jobb, erőltetem magamra a hitet, hogy ha nem is segítenek, legalább enyhíthetik a tüneteimet, amik a ciklus előrehaladtával egyre rosszabbak. Majd lesz valami.
Igazából beszélni sincs kedvem róla, még a barátaimmal sem, mert a legjobb szándék ellenére is hihetetlenül tolakodóak tudnak lenni az emberek, bizony mondom, a tízmillió orvos és természetgyógyász országa vagyunk. 
Pont valamelyik nap, amikor kis késéssel a szülinapomat ünnepeltük a barátaimmal, az egyik rákezdett az oktatásra, hogy majd így lesz, meg úgy, meg ezt meg azt csináljam, és nem vette észre, hogy terelem a témát, hanem még jobban belelovalta magát, na akkor azért odamordultam, hogy hagyja már rá. Persze én lettem a bunkó, mert csak az orvosok meg a vegyszerek, de könyörgöm, ha az orvosaim sem tudják pontosan, hogy mi a baj, akkor miért kell diagnózist felállítani. 
Elhiszem, hogy jót akarnak, de sem idegzetem, sem energiám nincs ehhez. Fáradt vagyok, belefáradt.

5 megjegyzés:

 1. Dettó, bár nem pont ezért, de akkor is. :-( Az egy hónap múlva részért viszont nagyon drukkolok. :-)

  VálaszTörlés
 2. <3 ez is olyan mindenkiérthozzá téma. Nyugodj meg és bízz a legjobban. Én nagyon drukkolok.

  VálaszTörlés
 3. pedig kár, hogy nem vagy nyitottabb. Ha éhgyomorra ennél napi két fürjtoást, amit rózsavíz felett gőzölsz előtte 43 másodpercig (vigyázz, 44 mp már nem jó, elrontod az egészet!), akkor minden bajod elillanna ;)

  Amúgy megértem, én utálom a mindentudó, mindenbe beleszóló embereket, úgyhogy én nem szoktam ilyesmiket ajánlgatni akkor sem, ha nekem valami bevált. Persze volt már, hogy ismerős megkeresett, hogy ajánlottak neki egy módszert és a neten kutatva megtalálta, hogy én ezzel foglalkozom és hogy baszki, miért nem mondtam neki. Hát nem kérdezte, hogy mit ajánlok.
  Engem úgy neveltek, hogy mindig tegyünk úgy másokkal, ahogy szeretném, hogy velünk tegyenek, én meg azt szeretem, ha nem pofáznak bele az életembe, igyekszem is ehhez tartani magam.
  Kivéve a fürjtojás rózsavízben gőzölve ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bakker, én meg belevertem a lecsóba a fürjtojást... ha ezt hamarabb tudom... :D

   Törlés
  2. hát, talán még helyrehozhatod, ha ezután napnyugtakor szűzleányok könnyeiből kinyert koncentrátumba áztatod a lábad. Nem biztos, de talán segíthet.

   Törlés