2016. április 18., hétfő

hétvégi

Dráma elhárítva, kaptam magamnak ruhát már az első(!) üzletben. Pont olyan volt amilyet szerettem volna, és ha nem is öt, de három kilónyi fókazsírt egészen biztosan elrejtett rólam. Besöpörtem egy csomó bókot este, Vackor is számtalanszor elmondta, hogy a szemét sem tudja levenni rólam, annyira szép vagyok. Olyan édes, nem?
A buli is jól sikerült, egy barátnőnknek szerveztünk meglepetés szülinapi partit, annyira meghatódott, szem nem maradt szárazon, még tegnap este is sírt örömében, ahogy beszéltünk róla. Ezek olyan klassz dolgok, nekem is mosolyognom kell, ha eszembe jut. Az este végére sajnos megérkezett a gonosz ikertestvérem Melinda is, aki mindenképp pálinkát akart inni, és a mekiben akart kurvára bezabálni, nyilván mire másnap a megérdemelt gyomorégés megérkezett, már csak én voltam jelen. De nem bánom, volt némi gőz, amit ki kellett eresztenem.
Másnap tök korán felevett a fene, ezt úgy utálom, annyira megszoktam már a korán kelést, hogy hétvégén sem tudok aludni, elég sokáig kellett pillogni, hogy magamhoz térjek. Aztán elmentünk a teszibe (igen, igen, imádom a vasárnapi nyitvatartást!), bevásároltunk kényelmesen, tülekedés nélkül, főzőcskéztünk egy jót, aztán nagy erőkkel próbáltuk kiheverni a fáradalmainkat, és már huss, el is telt a hétvége. Hát így.2 megjegyzés:

  1. Gonosz ikertestvér: Melinda, ez jó, ezt lopom, majd valamilyen másik nevet adok neki, mert ilyenem nekem is van, és tényleg borzasztóan gonosz. (És mostanában elég gyakran látogat is, a fene a dolgát!)

    VálaszTörlés