2016. május 24., kedd

a gyáva oroszlán

Pénteken lesz a műtét. Félek. Nagyon. Ha csak rágondolok gombóc lesz a torkomban, amit sürgősen ki kell hánynom.
Alapvetően halogató típus vagyok, de ha egyszer rászánom magam valamire, akkor a tökéletesebbnél is tökéletesebbre törekszem, és hát sajnos így van ez a félelmeim kiteljesítésével is.
Nincs, mondom nincs olyan betegségtípus, elváltozás, hibalehetőség, műhiba, amivel ne lennék tisztában, és amitől ne rettegnék halálosan, sőt, azt is meg merném kockáztatni, hogy ha tudnám, hogy mi a bajom, az operációt is meg tudnám csinálni, hála az internetnek (én marha, eh). Ráadásul nem is az a baj, hogy totálisan teletömtem a fejem mindennel, de nyilván az összes betegség valamennyi tünetét is sikerült diagnosztizálni magamon (nagyon marha).
Ott tartok, hogy részletesen elmondtam Vackornak, hogy milyen temetést szeretnék (szerintem kikészítettem ezzel), majd beállítottam a fészin, hogy a halálom esetén töröljék az oldalam (ez nyilván nem fontos, de valami perverz módon megnyugtatott), majd megkértem egy barátom, hogy intézze (ő mondta is, hogy ezzel kikészítettem). Meg összevásároltam mindenféle fertőtlenítőket, és ha engedik, ha nem, ki fogom takarítani és fertőtleníteni a kórházi ágyam és a környékét. Tudom, hogy mindez beteg, nem is kell mondjátok, de muszáj volt kiírjam magamból.
Szóval csak annyit akartam mondani, hogy félek. Nagyon.

18 megjegyzés:

 1. hát én meg tudlak érteni, nálam műtét előtt ugyanez ment, voltam akkora állat, hogy youtubeon vegig néztem egy komplett epe műtétet (belülről), sőt én a koszorút is megmondtam milyen legyen, ruhát választottam, Katonával pedig megígértettem, hogy felneveli a Zebet :) sőt előtte szemöldököt festettem, hogy szép halott legyek.. szóval ha ez megnyugtat nem vagy egyedül ezzel, de hogy valami vigasztalot is mondjak, műtét előtt adnak dormicumot, na az olyan jó cucc, hogy amikor beütött a hatása, már az sem érdekelt volna ha agyműtétet csinálnak rajtam, mondjuk a családot addigra már úgy kiakasztottam, hogy szerintük szükség is lett volna rá :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én valami betegesen élveztem a rövid műtéteket (petesejt leszívás mondjuk), mert attól a cucctól lebegtem, meg műtét után is viháncoltam. K.rva jó cucc na.
   Szorítok. Minden rendben lesz.

   Törlés
 2. :( Megértem! Szorítok! Kitartás!

  VálaszTörlés
 3. Egyetlen műtétem volt eddig életemben, de meg voltam győződve róla előtte, hogy tuti nem ébredek majd fel valami műhiba miatt az altatásból és ennyi volt..
  Szóval megértelek. És tök természetes az, amit most érzel. (bár tudom, hogy ettől nem lesz kevésbé sz*r)
  Kitartást Neked és remélem, minden szépen, rendben zajlik majd pénteken!

  VálaszTörlés
 4. Jaj, Mici, megértelek, én is ilyen vagyok, mindig kiolvasom a teljes internetet, és szarrá parázom meg rettegem magam, de nagyon fogunk drukkolni, meg sokat rád gondolni.

  VálaszTörlés
 5. *Róka máris csuriban tartja az ujjait, és pozitív hullámokat küld Micinek*

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szorítok Mici; hidd el, minden rendben lesz! <3 És nyugodtan fertőtleníts mindent, ha így érzed jobban magad (én is ugyanezt csináltam ;)). Jelkezz műtét után! Ölellek, Dorka

  VálaszTörlés
 7. Gondolok rád, drágám! ❤️

  VálaszTörlés
 8. Szinten zenesz,mar ami a dr.googlisagot illeti.Minden rendben lesz!Majd mi izgulunk helyetted,és varunk vissza!oleles-Lufiarus

  VálaszTörlés
 9. Szerintem mindenki ugyanilyen kétségek között lebeg, csak nem mindenki írja meg:) Mondjuk engem sosem műtöttek, és a szüléshez is úgy álltam, hogy tuti a legjobban fog alakulni. Én a pozitív gondolatokban hiszek:) Szeretünk és várunk vissza. Még egy blogbezárást nem élnék túl..:)

  VálaszTörlés
 10. Szia Mici! Én is gondolok (majd) rád, és szorítok neked!

  VálaszTörlés
 11. Na, hát én is hajlamos vagyok ilyesmikre, szóval átérzem minden betűd, kívánom, hogy hamar túl legyél rajta, sokat fogok rád gondolni és szorítok nagyon!

  VálaszTörlés
 12. szoritunk es majd mi izgulunk ahogy irtak fent, te ne tedd!! puszi

  VálaszTörlés
 13. Szia Mici! Szorítok, hogy minden rendben legyen (tuti úgy lesz)! Egy zúgolvasód :)

  VálaszTörlés
 14. csak a legjobbakat mára, legyen minden rendben!

  VálaszTörlés
 15. Hogy vagy? Nagyon sokat gondolok rád :)

  VálaszTörlés