2016. július 11., hétfő

cérnára cinegére

Ma reggel végképp elszakadt nálam a cérna. Nem igazán volta jól, pedig annyira reméltem, hogy mára már kutya bajom sem lesz, és kár szépíteni, kibuktam.
Felhívtam a dokit, hogy még mindig fájdalmaim vannak, soron kívül fogadott, kifaggatott, próbált vigasztalni, de már eleve zokogva mentem hozzá, sok esélye nem volt a megnyugtatásomra. 
Mondtam neki, hogy öntsünk tiszta vizet a pohárba, mesélje el a lehetőségeimet a legjobbtól a legrosszabb esetig. Három eshetőséget sorolt fel, nyilván nem a legjobbat és nem is a legrosszabbat tartotta a legvalószínűbbnek, még nem akarok róla írni, képtelen vagyok, persze, hogy csak még jobban bőgtem, ráadásul teli vagyok hormonnal, ami rátett még egy lapáttal.
Mindenesetre teli zokogtam a rendelőt, a gyógyszertárat, az irodámat, bőgtem egy csomót a tesómnak, és most kezdek kicsit jobban lenni. Próbálom a nehezen felépített pozitív gondolataimat előkeríteni, egyelőre nem sok sikerrel, kapaszkodok a "sokat javult"-ba, "nagy a változás"-ba, "a góc már kint van"-ba, de nagyon, nagyon nehéz. (Rákról szó sem volt, és továbbra is 100% az esélyem a teherbeesésre a Kaáliban.)
Meg_kell_gyógyulnom.

De hogy pozitív is is legyen már ebben a takonygombóc blogban:

Némi édesség elállította a bőgést, és igen, menstruálni fogok, ez (is) elég indok a mennyiségre.

A világ legszebb mancsai.

Ezt a parfümöt úgy rendeltem magamnak, hogy egyrészt sosem szagoltam, másrészt mert megérdemlem, ma megérkezett, és telitalálat. Ügyes kislány.

4 megjegyzés:

 1. Szia! Ne haragudj, lehet, hogy óriási butaság amit írok. Örökbefogadás? Annyira lefoglalna az akörüli ügyintézés, várakozás, lehet, hogy segítene a pozitív gondolkodásnak. Ha az a fontos, hogy legyen egy gyerkőc akit lehet szeretni, gondozni és nevelni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyelőre az egészségem szeretném visszakapni, a többi lépéssel majd azután foglalkoznék.

   Törlés
 2. Igaz,nem elhanyagolható tényező :-)

  VálaszTörlés