2016. július 22., péntek

helyzetjelentés

Múlt hét hétfőn borzasztó rosszul voltam, ezért be kellett mennem a klinikára a dokimhoz, megint kaptam egy csomó gyógyszert, átbeszéltük, hogy mi van, illetve, hogy mi nincs. Nem is akarom nagyon részletezni, a múlt hét egészség szempontjából pokol volt, aztán a menstruáció meghozta a megváltást, pont úgy, ahogy a doki mondta.
Tegnap voltam kontrollon, minden eredményem tökéletes, mégsem vagyok jól, a következő 10 napban egy teljesen másfajta kezelés lesz, ami szerintem semmire sem lesz jó, de aztán legalább már jöhet az MRI. 
Igazából kerestem már egy másik orvost is magamnak, az Ungár-teamből, de az eredmény előtt nem látom értelmét a váltásnak. Illetve nem akarok váltani, ha nem muszáj, de szükségem van egy friss szemre.
Találgatni nem akarok, majd meglátjuk.

Mindenesetre tegnap már eljutottam arra a szánalmas szintre, én a hitetlen, hogy összeállítottam magamnak egy gyógynövény keveréket, és meg is vásároltam a hozzávalókat. Fel is dobta a napomat, mert olyan kabaré lett belőle, hogy még most is pukkadozok a röhögéstől.
Hazaértem, levágtam a szatyrom a konyhapultra, és loholtam pisilni, aztán kézmosás közben egyszer csak hallom, hogy a cica valamin kegyetlenül dolgozik. Kimentem, a macska agyig a szatyorban őrjöng, kivettem, kipakoltam, a tébolyult visszaugrott a pultra, elorozta az egyik gyógynövényes zacsit, és eltorzult fejjel elkezdett fetrengeni rajta, majd a kis pofáját dörgölte hozzá ömlő nyállal, bakker, én ilyet még nem láttam. El kellett zárnom előle a teát, csak utána tisztult ki a feje. Persze fetrengtem a röhögéstől, jó lesz vigyázni, még a végén kiderül, hogy a gróf úr egy drogos pszichopata. 

Csináltam fotót is, kábé ilyen lehet egy ördögűzés. Nyilván tök homályos, mert valamiért nem állt le őrjöngés közben nekem pózolni, nem is értem.


6 megjegyzés:

 1. Egyszer a mi cicáink is lelegeltek valamit az erkélyen, ugyanezt eljátszották. :D

  VálaszTörlés
 2. én is elkezdtem tolni a méhpempőt meg a barátcserjét. milyen tea volt ez, cickafark? :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A barátcserje egy nagyon jó választás, abban én is gondolkozom, ha ezen túl vagyok.
   Nekem most a palástfű-csalán-propolisz triumvirátus a nyerő, tanultam gyógynövénytant a főiskolán, igyekeztem az állapotomhoz a lehető legjobb dolgokat összeszedni. Egyébként a miómásoknak a cickafark tilos, azt nem ihatnám.

   Törlés
  2. Nekem van miómàm, mi a baj a cickafarkkal? ( nem mintha innék ilyesmiket:))

   Törlés
  3. A fitoösztrögén tartalma miatt nőhet tőle a mióma. Sok baromság kering a neten, de a cickafarktól nőhet a mióma. Nyilván nem egy csészétől, de hosszú távon káros lehet.

   Törlés
  4. Na hàt ezt jó tudni, köszi:)

   Törlés