2016. július 27., szerda

tipikus

Hihetetlen gyorsasággal sikerült időpontot kapnom az MRI-re, el sem hiszem, már vasárnap túl is eshetek rajta.
Nem is lennék, ha nem így reagáltam volna: egy másodperc öröm, juhú, vannak még csodák, a második másodperctől, már az pörög a fejemben, hogy milyen típusú rák lehet a medencében (jaj Lulu, de rosszkor olvastam a bejegyzésed...), vajon meglátom-e majd a radiológus arcán, hogy baj van, sírni fogok-e majd ha meghallom, elmondjam-e a szüleimnek. 
Akkora egy idióta vagyok, egyszer halálra szorongom magam, valaki kapcsolja ki az internetet, vagy legalábbis blokkolja a guglit. (És nagyon, de nagyon szorítsatok, hogy meggyógyuljak, hogy csak valami banális okot találjanak, kérlek, kérlek.)

9 megjegyzés:

 1. Jajistenkémnemááá'! Na jó. Minden rendben lesz. Komolyan. Szorítok nagyon. <3

  VálaszTörlés
 2. Minden oké lesz.
  Bemész, le tudod a vizsgálatot.Mostanság én is az eü-ben futom a köröket.

  Gondolok Rád ismeretlenül is.
  Gabi

  VálaszTörlés
 3. Szia Mici,

  régen olvaslak már, és már olyan régen szerettem volna neked kommentelni, de mindig elakadtam ott, hogy vajon mit is mondhatnék. Mikor a műtéted volt, minden nap benéztem, hogy mi újság. Úgy izgultam, mintha ismernénk egymást... Nem akarlak közhelyekkel fárasztani, úgysem tudnék semmi megnyugtatót mondani. Nagyon nagyon szorítok neked! És CSUKD BE AZ INTERNETET!!! Én egy hülye internetes hipohonder vagyok, bármiről olvasok, azonnal diagnosztizálom is magamon és aztán képes vagyok az őrületig cukkolni magam. Szörnyű! Nem vagyok normális.

  Nagyon drukkolok, vigyázz magadra! :)

  VálaszTörlés
 4. Hát persze, hogy nagyon szorítunk. És kérjél Micizárat a zinternetre.

  VálaszTörlés
 5. Drukkolok, hogy minden rendben legyen! Az "agymenésed" pedig maximálisan megérthető. Szerintem nagyon sokan gondolkodnak ilyeneken fontos vizsgálat előtt.
  Vigyázz addig is magadra és tényleg ne guglizz!

  VálaszTörlés
 6. Szorítok én is! Az interneten meg csak cuki cicás képeket szabad nézegetni. :)

  VálaszTörlés
 7. Minden rendben lesz!! Nagy oleles!

  VálaszTörlés
 8. Szia,
  túl vagy a vizsgálaton? Jobban vagy már lelkileg?
  üdv
  gabi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tegnap volt az MR, de csak pénteken lesz eredmény, sajnos nem bírok magammal, úgy hogy lassan diplomázom a nőgyógyászati kórképekből.

   Törlés