2016. augusztus 6., szombat

csakaszokásos +18

A kezdet kezdetén megfogadtam, hogy nem fogok káromkodni a blogban, mert egyrészt nem illik, másrészt a valós életemben sokszor előfordul velem, kár lenne tagadni, sokszor futóbolond indulatos ember vagyok.
De a büdös kurva életbe már, hogy mi a picsát kell egy leleten ennyit kotlani, mikor péntekre ígérték, aztán pénteken ma reggelre ígérték, aztán ma reggel délutánra ígérték, de közben sejtették, hogy talán hétfőn sem lesz meg, pedig nekem holnap nyolcra kellene vinnem az orvosomhoz.
Fene essen már abba a lelketlen farokba, aki a könyörgésem ellenére nagy ívben tesz rám, húzza belém az ideget, hogy biztosan százan elemzik, mert akkora a baj, szenvedek mint a kutya, ömlik rám a híradóból, az újságokból meg a kibaszott internetről a sok rákos horrorsztori, kész vagyok teljesen.
Egyszerűen a pofám leszakad, a magánbetegeknek _aznap_ kiadják a kész elemzést, én meg egy hete várok, tíz, mondom _tíz_ perc lenne a lelet elemzése.
Szétbasz az ideg, csak mondom.

10 megjegyzés:

 1. Jajistenem. :( A káromkodás ilyenkor a legkevesebb.

  VálaszTörlés
 2. Rengetegszer eszembe jutsz, az ujjaim csuriban.
  Ja, és a frász jött rám a cím miatt. Ne csináld máá'!
  Megoldódik minden jól. <3

  VálaszTörlés
 3. Nagyon mérges vagyok, le merném fogadni, hogy csak egy aláírás hiányzik, én meg idegeskedhetek keddig. De legalább fogytam két kilót az idegtől.

  VálaszTörlés
 4. :(
  Hihetetlen hogy így játszanak az ember idegrendszerével.
  Ma már hétfő, lehetőleg ma jó híreket kapsz és megnyugodhatsz.
  szorítok
  gabi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos nem így történt. Estére kipofoztam belőlük, vasárnap voltam a dokinál, csupa rossz hír, ödémásra bőgtem a szemem. Majd megírom, csak még ülepednie kell.

   Törlés
  2. Annyira bíztam benne, hogy csak valami banális, és könnyen kezelhető. :(

   Törlés
 5. oh a qrva élet.
  Sajnálom.
  A dokid az tuti doki?
  Lehet, hogy van olvasod aki tudna valakit ajánlani. Nekem más jellegű bajom van de ő hozzá ajánlásra mentem. Nagyon örültem hogy rátaláltam. Igaz 5-6 órát kell rá várni és kb bruttó 12 percet!!! foglalkozik egy beteggel de a szakmája csúcsa. Hihetetlen profi.

  Várom a posztodat, mert hátha valaki valami ötlettel, ajánlással elő tud rukkolni. Olyan nincs hogy ne legyen megoldás Mici, 2016 évet írunk.
  Holdon járt az ember,űrkutatunk, állatokat klónoznak hihetetlen dolgok vannak ma már az orvostudományban is.

  Vigyázz magadra.
  gabi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Gabi! Nagyon jól esik, hogy támogatsz. Másik orvoshoz megyek, az én orvosom tudása már kevés az én bajomhoz (ezt ő mondta így), az Ungár csapatából ajánlott valakit, akit személyesen ismer, és az a szakterülete, ami nekem kell. Nagyon jó orvosnak tűnik, meg nekem az Ungár bizalma is garancia, remélem emberileg is szimpatikus lesz.

   Ui.: szerintem a holdra szállás egy kamu. :D

   Törlés
 6. Óh,ne már! Én is a jó híreket vártam! Remélem, nem olyan nagy a baj! Sokat gondolok rád!

  VálaszTörlés
 7. Nagyon sokat gondolok rád! Most akkor egy nagyon szuper orvost kívánok neked, megbízhatót, hozzáértőt, emberségeset! És hogy egy kicsit megnyugodj... jöjjenek most már a jó dolgok hozzád! De izibe! :P

  VálaszTörlés