2016. augusztus 29., hétfő

édesélet

Szuperjól sikerült a nyaralásunk, sőt, nyugodtan kijelenthetem, hogy életünk legjobb nyaralása volt. Kipihenten, kisimulva, lelazulva értünk haza, ránk fért már. Nyugalom, szerelem, boldogság.

Persze nem is a mi életünk lenne, ha a hazaérkezésünk után 5 perccel már ne macska hányást kellett volna takarítani. A cica ugyanis nagy örömében, hirtelen felindulásból jól bezabált, 2 másodperc múlva egy kurva nagyot hányt a nappaliban a szőnyegre, majd mikor Vackor rászólt, hogy a második adagot már légyszi ne a szőnyegre, akkor újra hű lett a nevéhez (a futva hányó), és húzott egy csíkot a padlóra is. Well done, csak a szokásos.
4 megjegyzés:

 1. Szep helyen nyaraltatok. Es tok szep a pedikurod! Nekem teljesen kocosak a labujjkormeim, hiaba probalom oket szep formara vagni. :) Remelem kitart ez a nyaralos kisimultsag meg sokaig. Hogy vagy egyebkent? Sokat gondolok rad, ha jol emlekszem, ma mesz orvoshoz is... Drukkolok!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon sokat gondoltam, gondolok ma rád Mici. <3

  VálaszTörlés
 3. Köszi csajok, de halasztódott a vizsgálat, 5-én megyek az új dokihoz, mert havonta egyszer rendel a mi városunkban is, így átrakattam.
  (De nagyon félek továbbra is.)

  VálaszTörlés
 4. Drukkolok? Azt hiszem mondhatom többes számbam, nagyon várjuk a híreket! Mi volt a dokinál?

  VálaszTörlés