2016. szeptember 19., hétfő

hétvégi

Pénteken borfesztiválon (az előbb borfasztivált írtam véletlenül, azért lehetne elemezni, hogy mire gondolt a költő, muhaha) voltunk. Igazából szuper jó volt, én megint úgy éreztem, hogy kedvesre és humorosra ittam magam, aztán tegnap átbeszéltük az eseményeket a csajokkal és maradjunk annyiban, hogy a 'talán nem voltunk vállalhatatlanok'-ban egyeztünk meg. De azért jó volt, na.
Szombaton délelőtt takarítottam, aztán olyan kettő körül megtört a lendület, és hirtelen kibaszott elviselhetetlenül másnapos lettem, megint csak megfogadtam, hogy soha többé nem iszom. Este nyilván folytattuk a fesztiválozást (újra fasztivált írtam, kell nekem egy pszichológus), de én tartottam magam az elveimhez (megint csak muhaha) és csak egy levendulás vizet ittam. Mit ne mondjak, józanon elég szürreális végig nézni, hogy körülötted mindenki csatak részeg, és kedvesnek és humorosnak képzeli magát. Itt újra megfogadtam, hogy soha többé nem iszom.
Vasárnap kimentünk a szüleimhez ebédelni, sikerült ipari mennyiséget fogyasztani, aztán elmentünk a falusi kisvárosi búcsúba, de senki sem akart felülni velem a hullámvasútra, így némi cukorka zsákmányolása után még kihisztiztem egy fagyit. Este átjöttek a barátnőim, Vackor főzött nekik, aztán egy csomót dumáltunk, és annyit, és olyan hangosan röhögtünk, hogy a cica teljesen kikészült idegileg, és estére úgy elfáradt, hogy a párnáról lelógó fejjel aludt.
Mindenesetre ez egy nagyon szipiszupi hétvége volt, de azt azért meg kell állapítsam, hogy a piálást kurvára nem bírom, és kurva sokat zabálok mióta fogyókúrázok, de nem is ez a botrány, hanem hogy ezeket a dolgokat még mindig csak utólag látom be, ideje lenne felnőni, rossz cica.


3 megjegyzés:

  1. Jó, de mindez nem a te hibád, hanem Melindáé.;)

    VálaszTörlés
  2. nálam jobban bírod, hidd el:) Megittam egy pohár fröccsöt, egy deci bor két deci víz, és úgy toltam haza a babakocsit, hogy szégyelltem magam és próbáltam normálisan menni, de tudod... ahogyan azt részegen elképzeled..

    VálaszTörlés