2016. november 9., szerda

5.

Reggel fél nyolcra kellett mennem a Kaáliba, a ciklusindítást követő első vérvételre és ultrahangra. Zuhogott az eső, de nem engedtek be bennünket, mert valami műszaki problémát kellett elhárítani. Nyilván senki sem örült ennek, de szó nélkül, csendben vártunk. Ekkor érkeztek meg a "külföldiek", majd a vezetőjük (szervezetten hordják ide őket) berontott, természetesen őt is kiküldték. Erre kiadta az egyik "külföldi" lánynak, hogy nyitogassa az ajtót úgy, hogy ne látszódjon ki áll kint, és elkezdett ordítani magyarul, hogy esikazesőesikazesőesikazeső.... Inkább nem is véleményezem a dolgot.
Természetesen a vérvételes nő rám ömlesztette minden mérgét, lévén a "külföldiek" után én voltam az első magyar a sorban. Szuper, pont ilyen reggelre vágytam.
Tíz körül mentem vissza ultrahangra, akkor már teljes mellszélességgel ott volt a cuki kis asszisztensem, megint mindenben segített, bejött velem, a vizsgálat után magyarázott, ellátott jótanáccsal és kaptam tőle egy csomó mindent, ami segít a további injekció beadásban.
A vizsgálat rendben volt, bár kicsit fájt, a műtét óta a ciklus első felében amúgy is érzékeny vagyok, extra hormonnal meg pláne. Eddig hét tüsző látható, ebből hat teljesen egyforma méretű, a hetedik viszont nagy valószínűséggel kuka, nem tartalmaz petesejtet. Sebaj.
Pénteken ismétlés, addig továbbra is harakiri, jövő hét közepén-végén meg már punkció. Nagyon izgulok. Próbálok nem rágörcsölni, és nem túlizgulni a dolgot, szúszááá stresszhormon.

14 megjegyzés:

 1. ujjaim - így ismeretlenül is - csuriban :)
  a stresszhormonod, ami magas, az a prolaktin? anno nekem arra mondták, hogy maradvány és/vagy stressz miatt magas...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm a drukkolást! :)
   Igen, a prolaktin szintem magas, sajnos a stressztől. Kiváló példája vagyok a szorongó embertípusnak.

   Törlés
  2. én annakidején Bromocriptint kaptam rá, tök jól rendberakta :)
   mondjuk az egy teljesen másik élethelyzet volt, mint most a tiéd és távol álljon tőlem, hogy okoskodjak, csak eszembe jutott...

   Törlés
  3. nekem is felírták a Bromocriptint, minden este szednem kell egy felet. aztán majd meglátjuk. :)

   Törlés
 2. Általában csak a felét értem a bejegyzéseidnek, néha google-zok, hogy a másik felét is megértsem, de most kaptam észbe, hogy úristen, már november van, és én tökre vártam miattad ezt az időszakot. Iszonyatosan szurkolok! =*

  VálaszTörlés
 3. Te hős! Most is mind az összes újjam csurizik :)

  VálaszTörlés
 4. szia, én most gyűjtöttem össze Nektek millió drukkot, amit ezennel átnyújtok!!!
  jaj, nagyon, de nagyon kívánok minden jót!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szorítok Nektek Mici! <3

  VálaszTörlés