2016. november 17., csütörtök

punkció

Előre szólok, hogy ezt a bejegyzést nem Vackor Mici írja, hanem Totálhormoni BőgőMelinda.

Hétfőn voltam az utolsó vérvételen és ultrahangon, amikor is minden rendben volt, már mint orvosi szempontból, mert én már a pontyosodástól elég rosszul voltam. Nagyon hányingerem volt, meg fájt a derekam, amire az volt a válasz, hogy ez egyrészt normális, másrészt 'pont úgy nyavalyogsz, mint anyám'. Oké.
Kedden egész nap suliban voltam, hezitáltam, hogy elmenjek-e, de végül jó döntésnek bizonyult, érdekes témák voltak, plusz ez volt az utolsó alkalom, kaptunk oklevelet, volt gálavacsora, agyon vagyok iskolázva.
Szerdán reggel fél nyolcra mentünk, indokolatlanul jó kedvem volt, volt némi csúszás, megnéztek ultrahanggal, minden okés, mindenki a helyén, tényleg van némi endometriózis, de majd azt is jól leszívják, ha már megkaparintották a lényeget.
Aztán jól elfosódott minden. Tele vagyok hormonnal, borzasztó érzékeny voltam/vagyok, annyira szörnyű volt az egész. Felmentem, megmutatták mit kell felvenni, aztán várjak.
Kezdődött azzal, hogy kitettek nekem egy olyan hálóinget, ami enyhén szólva nem ért be, tudom, hogy ez semmi, de ott, akkor ezen már úgy kibuktam, hogy öt percet sírdogáltam. Nyilván kicseréltettem, kicsit vágták a pofákat, oké.
Bekerültem a műtőbe, lebasztak egy papír miatt, ami nem lett kitöltve, hogy mit képzelek magamról, oké, aztán lebaszott az a nő is, akinek ezt ellenőrizni kellett volna, hogy mit képzelek magamról, majd lebaszott egy harmadik nő is, hogy miért nem vetettem le a körmöm a jobb mutatóujjamról, oké. (Itt csendben megjegyezném, hogy a kutya nem mondta, hogy le kellene, az előző műtétnél levetettem, akkor a műtőben azt mondták, hogy többet ne tegyem, felesleges.) Szóval hárman jól kiosztottak, majd mielőtt elaludtam szóltak, hogy most legyek nagyon boldog. Köszi.
Ébresztés után, nagyon hamar éber lettem, és olyan zaklatott is, hogy képtelenek voltak 155 alá húzni a vérnyomásom (itt ismét csak megjegyezném, hogy mint kiderült, nem olyan gyógyszerekkel próbálkoztak, ami erre alkalmas, igen, wtf.), amit a gyógyszerek mellett olyan bátorító mondatokkal segítettek, mint 'nem igaz már, hogy képtelen lenyugodni', 'már rég nem kéne itt lennie', és még sorolhatnám.
Aztán nagy nehezen leengedtek az orvoshoz, aki szintén jól kiosztott. Azt mondta, hogy kezeltessem magam, mert nem vagyok normális, mert állítólag félálomban azt mondtam neki az 'ugye hogy túl lehet ezt élni'-re, hogy megcsináltattam a pillám és a szemöldököm, ha hibáztak volna is szép halott lennék. Őszintén szólva, erre nem is emlékszem, de magamat ismerve akkor adok ilyen választ, ha a kérdés is ilyen. 
Ez még rendben is lett volna, de aztán kifejtette, hogy ha nem kezeltetem magam, majd terhesség alatt jól meg fognak műteni, meg hogy 23 hetesen kiveszik belőlem a gyereket, meg ilyen és ettől borzasztóbb dolgokat, még most is alig tudok írni a bőgéstől, ha csak eszembe jut. Teljesen kikészültem. 
Az az egészben a durva, hogy tegnap annyira agyon szedáltak, hogy le sem esett, egész nap aludtam, csak reggel agyaltam, hogy ez mit is mondott. Nyilván kisírtam a szemeim a tesómnak meg a házi orvosomnak is, ők is teljesen ledöbbentek, próbáltak nyugtatni, de ezek után kurva nehéz. Tudom, érzem, hogy hülye vagyok a hormontól, de a józan eszem maradéka is azt súgja, hogy ez indokolatlan és durva volt.

Ja, hat petesejt lett, és ma a laborban azt mondták, hogy úgy néz ki, négyből lesz is valami. Hétfőn embriótranszfer.

15 megjegyzés:

 1. Uramisten
  bunkó állatok, miért nem mennek mittudomén kukásnak
  Neked továbbra, és még jobban drukkolok!!

  VálaszTörlés
 2. Hát a kurva anyjukat Mici. Amúgy meg drukkolok ezerrel! <3

  VálaszTörlés
 3. fúú Mici, lerágom a körmöm az izgalomtól, basszus.

  VálaszTörlés
 4. Tudom, hogy most sok szörnyű dolgot írtál le, megértem, hogy szomi vagy, de azért nagyon örülök a tényleges lényegnek! *Róka tapsikolva ugrándozik*
  Csuri!

  VálaszTörlés
 5. tesómnak is lombik babája van, amikor olvaslak sok dolog visszajön, hogy nála is ugyanígy volt, hogy hogyan történtek egymás után a dolgok, és tiszta szívből drukkolok nagyon~nagyon, tudom hogy nehéz, és sok sírás és idegesség az ára, szóval na, nagyon drukkolok!!!! :)

  VálaszTörlés
 6. az utolsó mondatra jipiiiii :) A többire meg a kurvaannyukat. Én fel nem fogom, hogy engedhet meg valaki ilyet magának. És többen is vannak. Biztos cseppfertőzéssel szaporodnak a bunkók.

  VálaszTörlés
 7. A kurvaannyukat. De tényleg.
  A pilláson én speciel hülyére röhögtem volna magamat a helyükben és csókolom.
  Örülök, hogy túl vagy rajta legalább <3

  VálaszTörlés
 8. Úgy utálom, mikor a leszedált, kiszolgáltatott beteggel úgy bánnak, mint egy koszos rongydarabbal. (Mondjuk 'ezek' az éberrel is...)
  Tarts ki, Mici, mindent a cél érdekében! <3

  VálaszTörlés
 9. Kedves Mici! Eddig csak titokban olvasgattalak. Először is nagyon drukkolok, hogy minden jól menjen, és több alkalommal ne kelljen a "vendégszeretetüket" élvezned. De én a helyedben ezek után elgondolkodnék a váltáson, mert ezek ritka kretének. Ismeretlenül is küldöm a pozitív energiákat, hogy sikerüljön, és ezen ne is kelljen gondolkodnod.

  VálaszTörlés
 10. hát... én végig azt gondoltam magamban, míg olvastalak, hogy ez biztos csak egy nagyon rossz álom volt az altatótól vagy nem tudom és a végén írod majd, hogy "...és akkor felébredtem és örültem, hogy nem így történt..."
  és basszus de... és tényleg az anyjukat az ilyennek hát sosem értem meg, hogy mennyivel tesz többet hozzá az ő napjához, ha egy kiszolgáltatott emberrel bunkózik? mennyivel tenne többet az ő napjához, ha ezzel ellentétben kedves lenne és együttérző?? óédesistenem, nagyon sajnálom és nem, ezt a viselkedést nem csak a hormonális érzékenységed látja indokolatlannak és durvának :(

  a petesejteknek szívből örülök ez a szuperjóhír a történtekben és nagyon-nagyon szorítok hétfőn!!!!:) :* sziasztok babákok :)

  VálaszTörlés
 11. Nagyon nagyon örülök mind a hat petesejtednek és drukkolok ezerrel! :)

  A többiről ennek a cikknek a 9. pontja jutott eszembe:
  http://wmn.hu/zizi/43563-bocs-hogy-felgyujtottalak-avagy-hogyan-kerjunk-bocsanatot-tortaval#

  Mostanában nekem is a fülemen jönnek ki a hormonok.
  Egyébként hormonok ide vagy oda, a jó büdös kurva anyukájukat ezeknek... Finnországban élünk, és még nem sikerült megfejtenem, hogy itt az orvosoknak munkaköri leírás szuperkedvesnek lenni vagy ők ilyenek és kész, de néha annyira cukik, hogy már zavarba hoznak. Cserébe viszont minden recepcióra a város legutálatosabb perszónáit ültetik.

  VálaszTörlés
 12. Én ezt most nem értem. Kezeltesd magad? Mert? Mert leszedalva nem "helyes" választ adsz? mi van? Tényleg nem értem az összefüggéseket. De szard le, a lényeg, hogy minden jol alakul!!!

  VálaszTörlés
 13. Ez az orvos egy fasz..Én még akkor is bőgök altatás után, ha kedvesek velem. Ügyes voltál, hogy ezt így kibírtad. Hajrá!

  VálaszTörlés
 14. Köszönöm csajok! Jobb már, hogy kifújtam a mérgem, igyekszem a hétfőre koncentrálni.
  Tessék nagyon csurizni, rám fér! :)

  VálaszTörlés