2016. december 13., kedd

hogy veszítsünk tenyéren keresztül másfél liter vizet fél perc alatt

Ha rólam van szó, azt kell mondjam, hogy az élet vicces kedvében van, nem bánnám már, ha csak simogatna, és máson kacagna.
Reggel voltam a Kaáliban, kongott az ürességtől, csak én vártam vérvételre, pikka-pakka levették a vérem, és már mehettem vizsgálatra. Az ultrahangon megint izgultam, ez a doki mindig olyan aggodalmas arcot vág vizsgálat közben. Mondta, hogy olyan nagy a méhem, hogy alig lehet egyben a képernyőre varázsolni, aztán némi kutakodás után csak meglett a petezsák is. Elég magasan van, ahogy én meg tudtam állapítani, pont ott, ahová az embriókat tette. Sosem láttam még ilyet, egy kis fekete folt, fene se tudja miért, én azt hittem, hogy olyan kis ragyogó lesz, mint a kiscsillagok. Persze nem derült ki a létszám, talán majd a jövő héten a saját dokim megmondja, de minden rendben, megölelgettek, megpuszilgattak, a hormon miatt majd hívnak, menjek isten hírével. Jó.
Másfél óra múlva hív a doki, hogy annyira magas a hcg, hogy az ő gépük már nem tudta lemérni, mert csak tízezerig mér, és ettől magasabb, szuper érték. De. Mikor is megyek a dokimhoz? Mondom jövő hét kedden. Hát, izé, nem mennék hamarabb? Kérdezem, hogy miért. Hát, mert hogy olyan krikszkrakszos a méhem, és hogy a másik doki is megnézhetné meg izé. Aztán már mondtam neki, hogy ne tereljen, mondja meg, hogy mire gondol. Végülis ő arra gondol, hogy azért is lehet, hogy ilyen magas, mert méhen kívüli. A frászt hozta rám, kérdezem tőle, hogy mégis hogyan lehetséges ez, nekem nincs petevezetőm, akkor hol van, a hasüregben, és hogy jutott oda ki? Ja, nincs? Egy sincs? Mondom egy sincs. Ja, akkor nem méhen kívüli. Viszont akkor ikerterhesség. Minden rendben van.
Bakker, olyan ideg ért el, hogy még most is remegek. Kellett ez?
Legyen már jövő hét kedd.

10 megjegyzés:

 1. fekete bizony. :) kitartás, nyugalom, ölelés.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg igazad volt, mindig van min izgulni, Szegény gyenge idegeim. :D

   Törlés
 2. De azért ezek elég jó hírek. :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen azok, csak az állandó faszságok miatt nem tudok felhőtlenül örülni.

   Törlés
 3. Krikrakszos a mehed?! Ilyen szar orvost... Mondjuk nekem a nőgyógyász mondta, hogy a 12 hetes ultrahangot magán helyen csinaltassam mert az ő gépeik nem annyira jok... no comment.
  Viszont 2 bébi :)! Yuheeee! :)

  VálaszTörlés
 4. Megy a drukk továbbra is! :)
  2 Babus, aztaaa!!

  VálaszTörlés
 5. Drukk megy továbbra is, jó lesz ez!!! 😊

  VálaszTörlés
 6. ezermillió varázsdrukk minden percre!!!!! :)

  VálaszTörlés