2017. január 9., hétfő

"Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship..."

Szegény cicának elég gyenge az idegrendszere, irtózik az újdonságoktól, és kibukik a szokatlan hanghatásoktól. Szinte minden új dologtól retteg, félt az új fürdőszobaszőnyegtől, a bojtos sapkámtól, a szoba papucsomtól, és ha valaki fel mer fúrni egy képet a házban, fél délután mire kiheveri. És ezek után megérkezett karácsonyra a malac. 
A malacot mi kaptuk, és a cica nagy bánatára, a kanapéra került. Jó ideig nézegette, félt tőle, ha próbáltuk neki bemutatni ijedten eliszkolt. Végül összeszedte magát, és ráugrott, majd jól összeharapdálta, megrugdosta, pofozta. Néhány napig ment az izmozás, majd leszűrte a tanulságot, a malac legyőzve, újra ő a főnök, a fenevad behódolt neki, visszaállt a világ rendje. Most meg már itt tartunk:

6 megjegyzés:

 1. Annyira cuki ez a macska (is) :)!

  VálaszTörlés
 2. igazán cuki, ahogyan őkirályi fensége a harctól és megregulázástól kifáradva, de igazán elégedetten nyugtatja fenséges buksiját az új alattvalón, izé akarom írni röfipárnán! :)

  VálaszTörlés
 3. Ez már nem is bátor, hanem VAKMERŐ macska! Micsoda puncs megy itt, kérem szépen ;)
  (Mondjuk nem egy dm-es szatyor, de megteszi - gondolja valójában...)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az ideális az lenne, ha nem ilyen szar, keskeny lenne a radiátor, hanem mondjuk olyan széleshátú kiscicáknak való.A széles radiátoron egy dm-es szatyor, és abban a malac.

   Törlés
  2. :) Ahelyett, hogy itt irogatsz, igazán adhatnál neki egy tasakost végre.

   Törlés