2017. március 3., péntek

csakaszokásos(nyomokbanunditartalom)

Komolyan mondom, ahogy öregszem egyre hülyébb vagyok. Pár hónap alatt teljesen kijöttem a gyakorlatból, már ami a menstruálást illeti.
Eleve mikor megjött, éreztem, hogy itt az ideje, mégse készültem fel eléggé, ment is minden cuccom a mosásba. Aztán második éjszaka, amikor nekem mindig szupersok van, akkor sem készültem teljes harci felszereléssel, ment megint minden a mosásba.
És a csúcs, tegnap fürdés után egyszerűen elfelejtettem(!), hogy menstruálok, és nem tettem tampont, nem meglepetés, ment minden a mosásba.
Well done.


9 megjegyzés:

 1. Kivanom, hogy a leheto leghamarabb legalabb 8-9 havi maradjon ki!
  😃

  VálaszTörlés
 2. Nem lehet, hogy tudat alatt azért csinálsz ilyeneket, mert naaagyon-nagyon szeretsz teregetni? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, igen! Sőt a mosógép hangjára meditálok! :D

   Törlés
  2. mondjuk ez a hangos dolog nem hülyeség. én kifejezetten szeretem. főleg éjjel, elalvás előtt. gyerekkorból megmaradt becsípődés, "az otthon hangjai". viszont válogatni, bepakolni, kivenni, teregetni, hajtogatni... meh.

   Törlés
 3. a sztori zseniális, ms. limited edition :D feldobtad a napom :))

  VálaszTörlés
 4. Érdekes amit írsz, én is erre lettem figyelmes, hogy sokkal "hanyagabb" vagy nem is tudom mi ez, lettem. Nyakig képes vagyok elázni itthon, régebben már egy-két folt is cikinek számított, most meg...

  Én egyébként azzal magyarázom, hogy már annyira elegem van ebből a havi női pórázból, hogy nem akarok róla tudomást venni és így tiltakozom.

  40+

  VálaszTörlés
 5. azt hiszem, nem ezekre mondják, hogy cuki sztori - de muszáj volt egy jólesőt nevetnem rajta :)

  VálaszTörlés