2017. március 23., csütörtök

WTF, csupa nagy betűvel

Na, kellett nekem emlegetni a sátánt, már meg is jelent az ábrázatomon. Az emberi hülyeség tényleg határtalan, és a világegyetem sem tud olyan mértékben tágulni, mint hogy a faszság bekúszik a mindennapjaimba.
Hajnalban hívott egy kollégám, érted, még nekem is hajnalban, aki korán kelek, hogy most hívta egy munkaügyi felügyelő, hogy az egyik beosztottam feljelentett, mert én nem jelentem be, éjszaka dolgoztatom, és mindezért még csak ki sem fizetem. Természetesen nem, de ezt mondanom sem kell. Kicsit furcsállta a korai hívást, de a mi szakmánkban azért előfordulnak a hajnali razziák a TEK-kel kézen fogva, ezért megadta a számomat, és csak szólni akar. Jó.
Ekkor már engem hívott a felügyelő, aki Dr. Kovács néven mutatkozott be, elmondta, hogy kiről, miről van szó, mit mondott, mire számíthatok. Ekkor még hihető is volt az egész, hiszen mivel a mi cégünk a piacvezető, sokszor előre tudunk az ellenőrzésekről (ha ezt egy illetékes olvasná, akkor ez csak egy álom, és Magyarországon elképzelhetetlen a korrupció), de aztán egyre szürreálisabb lett az egész. 
Ez az elmebeteg tizenegyszer hívott, és győzködött, hogy ha kirúgom az alkalmazottam, akkor nem lesz ellenőrzés, és ha a délután azt látja a "rendszerben" hogy ki van jelentve a nő, akkor elfelejtjük az egészet.
Persze felhívtam a megyei felügyeletet, ahol nem is hallottak Dr. Kovácsról, még csak hasonló nevű alkalmazottjuk sincs, és nyilván nem szólnak előre a feljelentést követő ellenőrzésekről (izé, de ezt hagyjuk). Aztán mikor megint hívott a "felügyelő", akkor ezt szépen elmondtam neki, és megkértem, hogy diktálja le az azonosítóját és az elérhetőségét. Azóta valahogy nem hívott.
Sikerült annyira felkúrni magam ezen az egészen, hogy a bal szememben szétpattogtak az erek, és tényleg úgy nézek ki, mint a sátán. 
Az eszem megáll milyen emberek vannak. Azt meg pláne nem értem, hogy az ilyen mi a kurva anyját gondol mégis mire számít, van olyan hely, ahol ez bejön? Hogy tényleg kirúgathatom az exem, csak mert elhagyott? Hogy ez ilyen egyszerű? És hogy nem lesz következménye?
Mert hogy lesz.


10 megjegyzés:

 1. Valaki ki akarta rúgatni az ismerősét (exét?) mert haragszik rá? Így? De dúrva...
  Ha ezt velem játszaá el az exem tuti feljelentem.
  De,hiába hajnal,azért te nagyon ott vagy!:)
  Nem biztos,hogy eszembe jutott volna ilyesmire gyanakodni.;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kicsit túl színezte, az lett gyanús. Meg olyan nagyon erőltette a kirúgást, onnan lett egyértelmű. Még most is sokkos vagyok, mert amúgy meg hihetetlenül iskolázott beszéde volt. Döbbenet.

   Törlés
  2. Ilyenkor privat szamrol hivnak? A nonek mondtatok, hogy van egy ilyen joakaroja? Remelem, durvan koppanni fog a pasi. Mit lehet egyebkent ilyenkor csinalni?

   Törlés
  3. Igen, privát számról hívott. De ez nem furcsa, a NAV is hívott már így.
   Persze, szóltam a nőnek, akkor vallotta be, hogy egy meth függő elmebeteg a férje. Kemény életek vannak.
   A pasi ügyét majd rendezi a cégünk, megoldják (ez úgy hangzott, mint ha a maffiának dolgoznék, de nem).

   Törlés
 2. aztaqrva

  én azt hittem, nekem van kemény napom, de ez... :O

  VálaszTörlés
 3. Basszus, azt hittem, h majd írod, h és akkor felébredtem ebből a hülye álomból. Teljesen meg vagyok döbbenve, h ez tényleg megtörtént.

  VálaszTörlés
 4. ....És mennyi idő volt, mire ezt a sztorit
  kitalálta/ák
  A buták....
  😡

  VálaszTörlés
 5. nagy az Isten allatkerje, alacsony a kerites...

  VálaszTörlés
 6. pedig én azt hittem, munkaügyben már nincsenek számomra meglepetések (ja, nem is hittem azt, inkább csak szeretném)

  VálaszTörlés