2017. május 5., péntek

aki érti, érti, aki nem, nem

Tudjátok, fura dolog a hányinger, a hányás meg például még furább. Én például otthon szeretek hányni, az én saját kis vécémbe, lehetőleg a csészébe, nem az ülőkére.
Vannak olyanok, akik inkább máshol szeretnek hányni, otthon csak büfikéznek diszkréten, aztán jól elmennek másokhoz, és nyitott gégével okádnak, bizony, még a perem alá is.
Aztán vannak olyanok is, akik direkt olyasmit esznek, amiről tudják, hogy felfordul a gyomruk, és iparkodnak gyorsan másokhoz könnyíteni magukon. 
A piramis csúcsán meg azok állnak, akik kiéhezve mennek vendégségbe, jól bezabálnak abból, amiről tudják, hogy képtelenek a gyomrukban tartani, és az egész lakást összeokádják, és a végén még meg is jegyzik, hogy mekkora kupi van.
De nem is ragozom tovább. Hányni otthon illik, vendégségben maximum csak büfikézni, de azt is csak akkor, ha jóbarátok között belefér az ilyesmi.
14 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Azt szerettem volna mondani, hogy nemi illik más blogjában ordítva fröcsögni, odahordani a saját nyomorunkat, kivetíteni másra sz összes frusztrációinkat, kioktatni, pláne nem úgy, hogy többször is jelzi, nem a mondanivaló fáj neki, hanem a kifejezés módja. Ha megosztja velünk valaki az életét azt illő tisztelettel kell fogadni bármennyire is nem értünk egyet. Lehet mindenkinek rossz tapasztalata, én is szedtem már ki használt óvszert a hitvesi ágyból egy jónak gondolt kapcsolatban, mégsem fröcsögök ezért egy olyan emberre, akinek ehhez semmi köze. Van aki nem ért a szép szóból, és nekik szólt ez.

   Törlés
 2. Nem tudom kire rágtál be...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bízom benne, hogy akinek szólt, az megértette. Kicsit mondjuk szomorú, hogy akinek meg nem, az magára vette.

   Törlés
  2. Nehéz dolog ez, mert szent meggyőződésem, hogy az írott kommunikáció nagyon sokszor félre megy. Főleg ismeretlenek kozott.

   Törlés
  3. Nyilván, de mindennek van határa.

   Törlés
  4. Nem, nálam nincs demokrácia, én nem engedem át a bántó kommenteket. De nagyon tud fájni, ha olyan bloggert tépnek akit kedvelek. Mindent lehet kellő intelligenciával közölni, pont ma láttam rá példát (Lulu <3).

   Törlés
  5. én annak idején (mikor még máshol, más néven, sokkal többen olvastak, és lehetett szerkeszteni a hozzászólásokat) még szigorúbb voltam. nálam mindenki tudta, hogy a nekem nem tetsző kommenteket "hülye fasz vagyok"-ra cserélem. :) soha nem is voltak beszólások.

   Törlés
  6. színváltószeműlány: baaaaaaszki, ez mekkora ötlet :DDDD This is life :D

   Törlés