2017. május 15., hétfő

visszaszámláló

Holnap reggel megyünk vért adni, hogy végre meglegyen a virológiai igazolásunk. A pofám leszakad a témától továbbra is, a legolcsóbb helyen is tizenhétezer lenne fejenként, de van olyan labor ahol volt képük harmincnyolcezret elkérni. Kicsit be vagyok fosva, sosem adtam még vért, nálam mondjuk csak Vackor fél jobban. De igyekszem úgy felfogni, hogy a kellemest (haha) a hasznossal (mánimánimáni), amikor kicsi békámat műtötték két egység vért kapott, hát most visszaadjuk, még a vércsoport is klappol.
Aztán pénteken belgyógyász, és ha a héten minden rendben megy, akkor kész is vagyunk, már csak le kell adni a leleteket, és egy hónap múlva felülünk a hullámvasútra. Megint.

Ja, ő az új lakó* a munkahelyemen, már kezdtem örömködni, hogy miattam jött, erre az egyik beosztottam bejelentette, hogy terhes. 


*Meg nem nevezett okok miatt az állatot Köcsögnek neveztem el.

3 megjegyzés:

 1. :D én annyira szeretem a humorodat, hogy erre nincsenek is szavak :))

  VálaszTörlés
 2. veradas: simaliba, az ottani szemelyzet a legprofibb, legugyesebb, ha szurni kell, szinte erezni se fogod. csak ne nezz oda, ha be vagy fosva, mert akkor a tu merete erosen elbizonytalanithat. :)

  golya: en ezt ugy ertelmeztem mindig, hogy aki MAR terhes, arra nem vonatkozik, annak mar tokmindegy, olyannak hozza a joslatot, aki MEG nem.

  VálaszTörlés
 3. És különben is, ki mondta, hogy egy gólya csak egy gyereket hozhat?

  VálaszTörlés