2017. június 20., kedd

2/1

Kezdjük a jó hírrel. Nyertem 1475 forintot a lottón. Ennyi.

Tegnap reggel nyitásra mentem a Kaáliba, mire odaértem már az udvaron kígyózott a sor, ehhez képest villámgyorsan túlestem a vérvételen és a vizsgálaton, és mehettem is dolgozni. Késő délelőttre hívtak vissza, hogy megbeszéljük a továbbiakat.
Mikor benyitottam már gondoltam, hogy gáz van, a dokim ha bármilyen kétsége van, azonnal konzulenst hív, és az semmiféleképp nem jelent jót, ha nem egyedül ül az irodájában. Kurva szar lett a véreredményem, minden, mondom minden hormonom szar, messze a határértéktől, még a tsh is romlott, ennyit a nagy szelén szedésről. Nyilván először ezt közlik, és csak aztán kérdezik, hogy te mégis miket szedtél mostanában. Persze kiderült, hogy mindez a fogamzásgátló miatt van, de akkorra már lábon kihordtam egy agyvérzést. Megbeszéltük, hogy tablettát szedek, leegyeztettük meddig szedjem, leíméleztük, de azért a frászt hozza rám. Ja, akkor megoldható, csak más gyógyszerekkel. Tettem fel egy csomó kérdést, de egyikre sem válaszoltak. Csak a szokásos. Kaptam recepteket, változott a protokoll, pénteken első kontroll.
Igazából még bele sem kezdtünk, de nálam már beszakadt a cérna, annyira elment a kedvem az egésztől, pillanatnyilag nem látom értelmét hadakozni a természettel. Ha nem lesz gyerekem, hát nem lesz, mi a fenének erőlködök rajta, mikor a szervezetem minden sejtjével tiltakozik ellene.
Délután igyekeztem nem gondolni erre, de hát a szorongások királynőjét nem lehet legyőzni, éjjel álmomban Vackor három kisfiúval egy csónakban ült, és elnyelte őket egy piszkos tó vize, jaj nagyanyám hányszor mondta, kislány, a piszkos víz nagyon rosszat jelent. Haha, jól elrendeztem magamban a témát, egyes, ülj le.
Szóval így indulunk neki a következőnek, hát, innen lesz szép nyerni.


10 megjegyzés:

 1. Te meg én néha mintha párhuzamos életet élnénk. Most már igazán elindulhatnánk felfelé. <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pont ezen gondolkoztam én is reggel, eh. Tényleg lehetne már jobb. <3

   Törlés
 2. Te Drága, kiszúrtam a Gravidát. Eddig is szedted? Mert én elkezdtem szedni (még rókáztam is tőle) és olyan szépen megemelte a TSH-mat, hogy ihajj csuhajj. Jód van benne :( szerintem száműzd. Egyébként szép kis kupacot összeraktál :D nagyon vagány. A hormonsoron meg ne izgasd magad, a fogigátló mindent összekuszál, nem is értem minek adják. Jó szurkálódást, nőljenek azok a tüszők!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem szedtem eddig a gravidát, magától ennyire fos a tsh-m.
   De köszi a biztatást, rám fér. :)

   Törlés
 3. Ijesztő ez a rakat gyógyszer, de menő ez a konyhapult és a szekrény ;-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazából azért fotóztam be, hogy aki még előtte áll, láthatja, hogy mi a "kezdő csomag".
   A bútorért hálás köszönet az Ikeának. :)

   Törlés
 4. a mi családunk álmoskönyvében is rosszat jelent a piszkos víz. :) (vagy inkabb szomoru szmajli illene ide?) viszont a 'szervezetem minden sejtjevel tiltakozik ellene' résznél picit eleredt a konnyem, mert ugy tunik, nalam detto. hajra azert es nagyon szoritok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugye? Nagyanyám nagyon vágta ezeket, hihetetlenül babonás volt. Én nem igazán, de hát tudod, amit beléd nevelnek, azt sosem felejted el.
   Köszönöm a drukkot, ki kellene már kászálódnom ebből a gödörből, de nehezen megy, pedig muszáj lesz.

   Törlés