2017. június 8., csütörtök

nesze semmi

'Nehéz esetnek tetszik lenni.' Ennyit tetszett bírni mondani. Egy vagyonért. A pofám leszakad.
Tegnap voltam az új dokinál, egy órás csúszás volt, csak mert valaki odapofátlankodott időpont nélkül, mi meg, akik időpontra érkeztünk, szépen vártunk. Kérdezte ki vagyok, mi bajom, két mondat után unta, megvizsgált, endometriózist nem lát, de attól  még lehet, komolyan mondom, ha ezt még valaki kimondja nekem, agyonverem, elég komoly összenövéseim vannak, de fogalma sincs mi a bajom. Meg ilyet még nem látott, a magas hormontartalmú fogamzásgátló ellenére is úgy működik a szervezetem, mint ha nem szedném, nahát, nahát. 
Csináltassak ismételt laparoszkópiát, hátha abból okosabbak lesznek. Erről ennyit.

Komolyan mondom, egyre inkább megértem a bácsit, aki megműtötte magát.

5 megjegyzés:

 1. Szia! Őt ismered? betaendometriozis.blogspot.hu Én az ő orvosát választanám, ha ilyen helyzetben lennék. Kicsit tapasztaltabb dokinak tűnik... ha gondolod rákérdezek kihez jár.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, de igazából nem az a gondom, hogy nem tudnék egy jó orvost, aki megműtene, hanem az, hogy egyrészt jobb lenne a mi városunkban egy, és nem kellene Bp-re felbumlizni, másrészt az volt a kérdésem lényege, hogy oké, hogy nem jó a helyzet, de kitolhatom-e a műtét időpontját még másfél évig, hogy egyetlen Kaális időpontot se bukjak.

   Törlés
  2. Azt hittem az a baj, hogy nem ért hozzá.:-/ Ennek a lánynak az életét mentette meg az orvosa. Még ha sokat fizetsz valakinek arról is kiderülhet, hogy egy kókler (sajnos saját, többszörös tapasztalat) úgy hogy fogalma sincs róla mennyire nem ért a szakmájához. Szóval nem kötekedni akartam, csak segíteni :-)

   Törlés
  3. Tudom, hogy segíteni szeretnél, és nagyon köszönöm!
   (Egyébként valamiért én nem tudom elérni a lány blogjat, küldenél egy másik linket hozzá?)

   Törlés
 2. http://beatendometriosis.blogspot.hu/
  Bocsánat én írtam el. Ez már a jó link :-)

  VálaszTörlés