2017. június 7., szerda

nyanyahíradó

A hétvégén három napos retró fesztivál volt a városban. Évek óta megrendezik, az elejétől járunk rá, csak a tavalyit hagytuk ki, mert nem sokkal a műtétem után volt, ezért az ideit már nagyon vártam. Hát bakker, meg kellett állapítanom, hogy én már ebből is kiöregedtem. Pedig érted, retró fesztivál. 
Pénteken még csak-csak, mert sikerült úgy bebaszcsikázni, hogy a fene se tudja, hogy milyen zene volt, na jó, ez nem igaz, de határozottan nem tűnt rossznak. De aztán szombaton már nem bírtam inni (vajon miért), és józanon minden szörnyen hulladék volt, és teljesen kikészültem a sok részeg embertől (álszent picsa-e vagyok), meg a modern zenétől, ezért mérgemben hazamentem, és éjfélkor már pizsiben tévéztem. A vasárnap meg (részemről) érdeklődés hiányában elmaradt, csak az öklöm ráztam az ablak felé, mert hangos volt a zene.
Így múlik el a világ dicsősége, csak mondom.


1 megjegyzés:

  1. lehet, hogy kiöregedtél, de viccesnek még mindig vicces vagy :))))

    Én is úgy szeretem a retrót, de sosem jön el velem senki. Két éve is, amikor véletlenül Neoton Família volt a sörfeszten, akkor Lufi is csak bámult, hogy mi szállt meg engem, hogy ennyire élvezem :D Itthon meg azóta is a tinidalra ropom :D

    VálaszTörlés