2018. március 20., kedd

mi, hárman

A szülés történetét nem fogom megírni. Hetek óta várom, hogy eljön a nap, mikor nem fakadok sírva, ha eszembe jut, de azt hiszem, az a nap sosem jön el. Túl sok sötét lehetőség ólálkodott körülöttünk aznap, és én minden erőmmel el akarom ezt felejteni, csak annyira akarok rágondolni, hogy értékelni tudjam, mennyire szerencsések vagyunk.
Csepp egy igazi harcos, és én végtelenül hálás vagyok a koraszülött mentőknek, és a koraszülött intenzív minden dolgozójának, ilyen hatalmas empátiával, szeretettel, szaktudással még sosem találkoztam a magyar egészségügyben, és csak csendben jegyzem meg, hogy mindkettő csak és kizárólag alapítványi pénzből létezik.
A Csodalánynak három hétbe telt felszívnia magát ahhoz, hogy haza jöhessen, ma van öt hete, hogy született, és kettő, hogy végre elhozhattuk. Édes kis pinduri, nagyon jó kislány, bent is mondták, hogy eddig egyetlen ilyen jó természetű babával találkoztak. Képtelenség betelni vele.
Igazából minden olyan természetes, élvezem a babázást, hihetetlen érzéseket szabadít fel bennem, ha magamhoz ölelhetem, minden önuralmamra szükségem van ahhoz, hogy ne tartsam örökké a karjaimban. 
Hatalmas szerelemben vagyunk mi hárman, Vackor szuper apuka, imádja a lányát, sosem tud elmenni úgy a gyerekszoba előtt, hogy ne vethessen legalább egy pillantást rá, reggel már azt várja, hogy mikor érhet haza a lányához. Azt hiszem, igazi nyálas szülők lettünk, olyanok, akiken nem is olyan régen még röhögtem, persze magunkat is kinevetem, mert azért látom ám, hogy fetrengünk a hormontébolyban.
És ez olyan jó.

19 megjegyzés:

 1. Írnék valamit, dehát nem tudok. Szóval <3.
  Otthon van, vagytok, ez a lényeg <3.

  VálaszTörlés
 2. <3 További sok-sok boldogságot és egészséget Nektek!

  VálaszTörlés
 3. De jó!
  Jó egészséget, boldogságot Nektek!

  VálaszTörlés
 4. ❤❤❤ Tudom, hogy ez nem érdem kérdése, de annyira kijárt nektek.

  VálaszTörlés
 5. Ohh, Mici <3 El sem tudom képzelni azt a 3 hét aggodalmat meg hogy addig kórházban...! Örülök, hogy már otthon vagytok és hogy minden csudaszép:) Kívánom, hogy sose legyen vége ennek a hormontébolynak:)(egyikünknél sem ;))

  VálaszTörlés
 6. És Te is itt vagy Pinkman, számomra az, hogy Ti ketten Édesanyák lettetek...fantasztikusan csodálatos
  ❤️

  VálaszTörlés
 7. Az a lényeg, hogy most otthon vagytok és kinevethetitek magatokat. Ez olyan vicces, hogy magatokat kinevetitek <3 <3 <3

  VálaszTörlés
 8. Tőled tudom, hogy léteznek csodák. Úgy örülök, hogy sikerült. =')

  VálaszTörlés
 9. Igazi boldog Vackorcsalád ❤

  VálaszTörlés
 10. Sok boldogságot, sose érjen véget. Öröm volt olvasni :)

  VálaszTörlés
 11. Dög - hát most bizony elbőgtem magam olvasás közben :-) Csen

  VálaszTörlés
 12. kedves Miciék!

  biztosan van nekik, de mi az adószámuk ezeknek a koraszülött mentőknek?
  a bevallásom ugyanis még nagyon nincsen készen, így az 1% kérdéses még idén is. jó lenne, ha tutira jó helyre mehetne! :)
  ha gondolod írok e-mailt, ha ide nem szeretnéd.... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. poppy ❤

   Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat 18450455-1-06

   Törlés