2018. április 2., hétfő

bajnokság

 • Pelenkázás közben a melleim közé pisilt a gyerek, viszonylag messziről. Eltartott egy ideig, míg rájöttem, hogy nem (csak) a szeretet melengeti a szívem.
 • Tegnap este pedig konkrétan szemen fosott a Kismacskám, ne is kérdezzétek, talán lottót kéne vennem, vagy ilyesmi. Vagy a reflexeimmel van gond (nem). Esetleg bénán pelenkázok (igen).
Kicsit izgulok, hová lehet ezt még fokozni.

10 megjegyzés:

 1. Bizonyos nezetek szerint amig a gyerek nem pisil le, kakal le es rokazik le, addig nem is vagy igazi szulo :D. 2/3 es megvan a grand slam! ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ha _igazan_ szerencses vagy, a harmadik menetre nem otthon kerít sort - lényeg, hogy gyalog legyél, és ne legyen váltóruhád (tapasztalat).

   Törlés
 2. igen, ez a pisi dolog mindig olyan kesleltetve jut csak el az ember tudataig. de be kell vallani, azert nehany masodpercig egesz kellemes. ^^ :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. bocsánat, hogy Mici blogjában pofátlankodom.
   de lehetne hozzád, szinvaltoszemulany meghívót kérni?
   köszönöm, ha igen! :)

   Törlés
  2. Hoppá, az nekem is kéne, de nagyon ám! Mi történt, hogy bezártál?

   Törlés
 3. Szuper, hogy mástól is hallok ilyen történeteket. Így végre nem csak én vagyok az, akit fejen kakkantott a gyermeke. ;) Lottózzunk!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekünk volt régen egy füzetünk, amibe vezettük a gyerekek terméseit, meg hogy mennyit ettek, már csak azért is, hogy tisztában legyünk vele, hogy mikor melyik gyerek mit csinált és ne keverjük össze. És akkor egyik éjjel beleírtam a kisfüzetbe (már nem tudom melyik gyerekhez) sértetten, nagybetűkkel, hogyaszongya LESZART!:D

   Törlés
  2. Éjszaka krémeztem a popsiját, és egy akkorát durrantott, hogy krém fröccsent a számba. Igen, onnan. 😆

   Törlés